Pravilnik o zasebnosti za Zobnik d.o.o.

Zadnja posodobitev: 5. julij 2020

V agenciji Wanderlux Journeys (Zobnik d.o.o.), ki je dostopna s spletnega mesta www.wanderlux.si, je ena naših glavnih prioritet zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži Wanderlux Journeys, in kako le-te uporabljamo.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za našo spletno dejavnost in velja za obiskovalce naše spletne strani glede informacij, ki so jih delili z nami, ali smo jih zbrali preko spletne strani Wanderlux Journeys. Ta pravilnik ne velja za druge informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov, razen tega spletnega mesta.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo

Zbiranje in shranjevanje podatkov se izvaja v skladu z Zakonom o varovanju podatkov. Vrste osebnih podatkov zbrane na našem spletnem mestu, so:

  • Ime

  • Naslov

  • Telefonska številka

  • Email naslov

Vaši osebni podatki, ki nam jih posredujete, se uporabljajo zgolj za našo interno uporabo, za rezervacijo, potrditev potovanj, ocenjevanje in komentiranje našega dela.

Če nas kontaktirate neposredno, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali poslane priloge, ter vse druge informacije, ki nam jih boste posredovali.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabimo, da zagotavljamo zahtevane storitve, vključno z:

  • Organizacijo in rezervacijo potovanj z nami

  • Odgovore na vaša vprašanja o naših potovanjih in storitvah

  • Razumevanje vaših potreb kot kupca

  • Zagotavljanje, izboljševanje, personalizacijo in širjenje naših storitev

  • Komuniciranje z vami pred in po potovanju ter posredovanje informacij o potovanju

Piškotki

Kot vsako drugo spletno mesto tudi Wanderlux Journeys uporablja piškotke. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno s preferencami obiskovalcev in obiskom strani na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal. Te informacije se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in druge podatke.

Za bolj splošne informacije o piškotkih preberite “Kaj so piškotki“.

Piškotke lahko izberete prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

Politike zasebnosti tretjih oseb

Pravilnik o zasebnosti Wanderlux Journeys ne velja za druga spletna mesta, do katerih povezave so lahko na našem spletnem mestu. Zato vam svetujemo, da se za podrobnejše informacije obrnete na ustrezne pravilnike o zasebnosti teh spletnih strani.

Pravice do varstva podatkov GDPR

Radi bi se prepričali, da v celoti poznate vse svoje pravice do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do naslednjega:

Pravica do dostopa – Pravico imate zahtevati kopije svojih osebnih podatkov.

Pravica do popravka – Imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da izpolnimo informacije, za katere menite, da so nepopolne.

Pravica do izbrisa – Pravico imate zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – Pravico imate zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora proti obdelavi – Pravico imate nasprotovati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – Imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, pod določenimi pogoji prenesemo na drugo organizacijo ali neposredno na vas.

Zavezujemo se, da na zahtevo posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki in druge informacije v zvezi z njim, odgovorimo na vprašanja v zakonsko predpisanih rokih.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s tem Pravilnikom o zasebnosti, nas lahko kontaktirate: