URŠULA KORDIŠ

Gostom ponujamo izbrane aktivnosti na najboljših destinacijah, ki jih ponuja naša regija.

Uršula ima dve desetletji bogatih izkušenj v turizmu. Po zaključenem študiju na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, je opravljala delo na Univerzi v Bogoti, v Kolumbiji. Pred tem se je dodatno izobraževala na Nizozemskem na področju turizma. Zadnjih 15 let je bila del potovalne ekipe in partner v agenciji TrekTrek iz Ljubljane, kjer je skrbela za razvoj novih trgov in razvijanje destinacij. Sodelovala je z najboljšimi partnerji na področju aktivnega turizma na svetu, kot so National Geographic Expeditions, Mountain Travel Sobek, Country Walkers, etc…

V vseh teh letih dela na terenu in snovanju novih potovanj sem prišla do ugotovitve, da je za gosta najbolj pomembna njegova individualna potovalna izkušnja. Glede na to, da smo si ljudje različni in da svet vsak doživlja drugače ponujamo potovanja po meri. Aktivnosti in tempo potovanja so prilagojene življenskemu slogu posameznika ali skupine. Izredno velik poudarek dajemo spoznavanju dežele preko kulinarike in kulture. Z neizmerno veliko energije in entuziazma bomo za vas pripravili nepozabno potovanje.

EKIPA

Člani naše ekipe so srce Wanderlux Journeys.

Danijel Kovačić

Vodja pisarne

Danijel je človek optimizacije, organizacije, logike in koles. Po izobrazbi doktor ekonomije, je nekaj časa deloval na fakulteti, kasneje pa je pridobival bogate izkušnje na različnih vodilnih položajih, tako pri državnih projektih kot tudi v gospodarstvu. Vseeno pa je njegova najljubša pisarna narava, kjer lahko raziskuje in razkazuje lepote Slovenije in bližnje okolice na kolesu.

Mitja Kamplet

Produktni vodja

Mitja je vsestranski, saj njegova znanja in zanimanja pokrivajo različne pokrajine, od hribov, rek do morja. Ob enem pa tudi ve, kje imajo najboljše testenine s tartufi in domač karampampuli. Po izobrazbi inženir in projektni vodja je odlično dopolnil našo ekipo. Odličen je v poznavanju planinskih poti, kolesarskih stez in zdi se, kot da ima v glavi vgrajen GPS. Z njim boste vedno v dobrih rokah.

Riana Petanjek

Specialistka za Hrvaško

Riana je prava avanturistka, svetovna popotnica, novinarka, pisateljica in fotografinja z več kot 15 let izkušenj v turizmu in z vodenji po celem svetu. Trenutno jo lahko spremljate na Hrvaški televiziji v oddaji Cool Tourist. Odlična poznavalka Hrvaške, je tudi navdušena voznica motorja Harley Davidson, na katerem je sama prevozila legendarno ruto 66. Bila pa je tudi del ekipe Game of Thrones, med snemanjem v Dubrovniku. Izredno topla, zabavna in zanimiva ženska, s katero bo potovanje po Hrvaški prvovrstno doživetje.

Grega Stopar

Media & PR

Grega je navdušen fotograf, kolesar in ljubitelj aktivnosti na prostem. Je odličen organizator športnih dogodkov in trenutno tudi nepogrešljiv del profesionalne kolesarske UCI ekipe Unior Devinci. Z njegovim bogatim znanjem na področju organizacije, komunikacij in medijev je pomemben člen v naši ekipi.

Blaž Harej

Specialist za kolesarjenje

Blaž se lahko pohvali z večletno uspešno kariero v eni izmed vodilnih farmacevtskih podjetij. Nekega dne, se je preprosto določil, da želi v življenju nekaj več in je službo od 8-17h zamenjal za nekaj kar ima resnično rad, kolo. Z UCI MTB inštruktorsko licenco v žepu lahko tako kombinira dve stvari, ki jih ima rad, kolo in predajanje znanja kot trener in vodnik.

Marko Šajn

Specialist za kolesarjenje

Marko je grafični oblikovalec in slikar. Njegova druga strast so kolesa. Je aktiven na področju organizacije kolesarskih dogodkov, gradi kolesarske poti in je tudi odličen vodnik z občutkom za goste.

NAŠA OBLJUBA

Nobena vaša želja ali zahteva ni prevelika ali premajhna za nas. Skupaj bomo za vas oblikovali dopust po vaši želji.

When you have been on a trip with Ursula, her spirit, kindness, love of nature and adventure remain with you for a lifetime. Our trip through Croatia was one we will never forget – literally its more than 10 years since we toured with Ursula and we still talk to our friends about the trip.

Monica F., USA

We were a part of the whole experience, not just followers. A good leader has sensitivity to the wishes, wants and needs of a group.  Because of Ursula’s experience, commitment and human connections, we had experiences we would have ever had on our own or with another company – we had great adventures and exposures to earth, land and sea.

Mike K., USA